Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Yritys

Jaakko-Tuote Oy on kotimainen perheyritys, joka suunnittelee, kehittää ja valmistaa korkealaatuisia turvalasituotteita vaativiin käyttötarkoituksiin. Teemme lasituotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten rakennuksiin, ajoneuvoihin, työkoneisiin, laivoihin, sisustukseen ja korkeaa turvallisuutta vaativiin ympäristöihin. Turvalasit valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan, käyttäen pitkän käyttökokemuksen perusteella valikoitua korkealuokkaista lasia.

Jaakko-Tuote Oy valmistaa myös monipuolisia sekä laadukkaita katto- ja seinäprofiileja sekä näiden oheistuotteita erilaisiin kohteisiin. Tuotteet valmistetaan kotimaisista raaka-aineista ja tarjoten asiakkaille 45 vuoden kokemuksella kestäviä ja korkealaatuisia teräsprofiilituotteita sekä joustavaa palvelua ja lyhyitä toimitusaikoja.

Pienestä yrityksestä, vähitellen kehittyen sekä jatkuvasti investoiden, Jaakko-Tuote Oy on laajentanut tuotevalikoimaansa perinteisistä laminoiduista turvalaseista ja lasikoneista nykyajan vaativiin rakennusalan sekä ajoneuvojen erilaisiin lasituksiin. Lisäksi olemme panostaneet katto- ja seinäprofiilien ja näiden oheistuotteiden valmistukseen. Yrityksessä työskentelee n. 140 työntekijää ja liikepinta-ala kattaa n. 36 000 m2. Yrityksen tuotteita toimitetaan noin 20 maahan, muun muassa Ruotsiin, Belgiaan ja Alankomaihin. Yrityksen toimintatapa perustuu kotimaisuuteen, korkeaan laatuun, osaavaan henkilöstöön sekä asiantuntevaan ja joustavaan palveluun.