Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jaakko-Tuote Oy 50 v

Vuonna 2022 tulee kuluneeksi puoli vuosisataa siitä, kun Jaakko-Tuote Oy aloitti toimintansa. Saavutetusta iästä ollaan ylpeitä, 50 vuotta on merkittävä ikä yritykselle tässä muuttuvassa maailmassa. Virallisesti juhlapäivä on 7.4., jolloin yritys on merkitty kaupparekisteriin.

Merkkipäivä on hyvä hetki paitsi juhlistaa kasvua ja kehitystä, myös kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, joiden luottamus on osoitus siitä, että olemme 50 vuoden kuluessa kehittäneet toimintaamme oikeaan suuntaan ja näin aiomme jatkaa myös tulevaisuudessa. Haluamme kiittää myös kaikkia Jaakko-Tuote Oy:n historian aikana yrityksen palveluksessa toimineita työntekijöitä, jotka ovat työpanoksellaan mahdollistaneet Jaakko-Tuote Oy:n 50-vuotisen historian.

50 vuoden ikää tullaan juhlistamaan koko merkkivuoden ajan. Juhlavuoden kunniaksi markkinointiin ja näkyvyyteen panostettiin jo vuonna 2021 aiempaa enemmän tuoretta brändiuudistusta hyödyntäen. Juhlavuosi tulee näkymään läpi vuoden kaikessa viestinnässämme ja 50-vuotisjuhlalogomme tulee varmasti tutuksi asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Lue yrityksen historiasta täältä.