Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Asennusohjeet

Olemme jo 45 vuoden ajan valmistaneet monipuolisia sekä laadukkaita katto- ja seinäprofiileja että näiden oheistuotteita. Laajasta katto- ja seinäprofiilivalikoimastamme löytyy sopiva tuote niin uusiin kuin saneerattaviin kohteisiin. Profiili- ja pinnoitevalikoiman lisäksi myös värivalikoimasta löytyy runsaasti valinnanvaraa. Tuotteidemme raaka-aineena käytämme vain parhaiden valmistajien huippuluokan terästä.

Räystäslistat, ikkunalistat ja muut peltilistat tehdään samoista raaka-aineista kuin kattoprofiilit. Valmistamme myös monenlaisia erikoislistoja asiakkaan mittojen ja piirustusten mukaan (max pituus 6000 mm).

Runsaasta oheistuotteidemme valikoimasta löytyy muun muassa sadevesijärjestelmät sekä kaikki kattoturvatuotteet, kuten lape- ja seinätikkaat, kattosillat ja lumiesteet. Sadevesijärjestelmä viimeistelee kattosi ja sen tehtävänä on varmistaa, että sadevesi ja sulanut lumi poistuvat katolta tehokkaasti ja ohjautuen pois rakennuksen perustuksista. Sadevesijärjestelmämme ovat kestäviä, parhaista materiaaleista valmistettuja ja helposti asennettavia. Molemmin puolin maalipinnoitetut sadevesijärjestelmämme sopivat teräs-, tiili- ja huopakatoille.

Kattoturvatuotteiden avulla liikkuminen katolle sekä katolla työskentely on turvallista ja helppoa. Laadukasta suomalaista työtä olevat kattoturvatuotteemme ovat valmiiksi maalattuja ja ne soveltuvat kaikille katemateriaaleille.

Meiltä löydät myös katto- ja seinäprofiilipaketteihin tarvittavat tarvikkeet, kuten tiivisteet, ruuvit, kattoluukut, tuuletus- ja poistoputkielementit sekä läpivientihatut. Kaikkia tarvikkeitamme voi tilata myös erikseen.

Meille on tärkeää, että pystymme pitämään toimitusaikamme lyhyinä ympäri vuoden. Jaakko-profiililevyt ja -tuotteet ovat noudettavissa suoraan tehtaaltamme Paneliasta ja tarvittaessa kuljetuksista suoraan asiakkaalle sovitaan erikseen.