Ajoneuvolasit

Jaakko-Tuote Oy:n valmistamat ajoneuvojen lasit ovat ajoneuvojen asennusvalmiita osia, jotka täyttävät ECE-, SFS- ja AS-standardien vaatimukset. JT-ajoneuvolasit merkitään pysyvin valmistajamerkinnöin. Tehtaan oman laadunvalvonnan lisäksi laatua valvovat mm. VTT ja Trafi. JT-tuulilasit ovat muotoon valmistettuja merkki- ja mallikohtaisia asennusvalmiita osia. JT-tuulilasit ovat aina laminoitua lasia. JT-sivulasit ovat tasomaisia tai taivutettuja, muotoon valmistettuja, karkaistuja laseja. Ne voivat olla myös eristyslaseiksi valmistettuja, kuten bussien ja rautatievaunujen sivulasit. JT-turvalaseja voidaan käyttää myös bussien ja rautatievaunujen väliseinissä, kaiteissa ja muissa sisustuskohteissa.

 

Laivojen ja veneiden lasit

T-turvalasit laivoihin ja veneisiin tehdään tilaajan piirustusten ja erittelyjen mukaan. Lasit voivat olla laminoituja, karkaistuja tai näiden yhdistelmiä. Myös heijastavapintaisia laseja käytetään. Karkaistut 6…19 mm:n lasit täyttävät ISO 614 -standardin laatuvaatimukset.

ajoenuvoesite_kuva1

Työkoneiden lasit

Työkoneiden ohjaamojen JT-turvalasit ovat joko laminoituja tai karkaistuja tai niiden yhdistelmiä. Ne voivat olla myös eristyslaseiksi valmistettuja laseja, jolloin saavutetaan hyvä lämmöneristys ja suoja ulkopuolista melua vastaan.

Laminoitu lasi antaa kuljettajalle paremman suojan kuin karkaistu lasi.

Karkaistu lasi sopii parhaiten avattaviin laseihin, varauloskäyntien luukkuihin sekä kohteisiin, jotka ovat alttiita vääntörasituksille.

ajoenuvoesite_kuva4
ajoenuvoesite_kuva2
ajoenuvoesite_kuva3