Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ajoneuvolasit

Jaakko-Tuote Oy valmistaa turvalaseja erilaisiin ajoneuvoihin, kuten juniin, raitiovaunuihin, linja-autoihin, maatalouskoneisiin, laivoihin ja veneisiin. Olemme valmistaneet laminoituja tuulilaseja jo 50 vuoden ajan, yrityksen perustamisesta lähtien, ja tuotteitamme käytetään lukuisissa ajoneuvoissa ympäri maailmaa. 

Lasin valmistukseen ja käsittelyyn käyttämämme laitteet mahdollistavat loputtomat mahdollisuudet, kuten lämmitettävien, sävytettyjen ja mallin mukaan mittatilaustyönä valmistettujen lasien valmistuksen. Silkkipainatuksen avulla lasiin saadaan erilaisia kuvioita ja logoja.

Jaakko-Tuote Oy:n valmistamat ajoneuvojen lasit ovat ajoneuvojen asennusvalmiita osia, jotka täyttävät ECE- ja AS-standardien vaatimukset. Oman laadunvalvontamme lisäksi tuotteidemme laatua valvovat muun muassa Eurofins Expert Services ja Liikenne- ja viestintävirasto Traficom.

Katso ajoneuvolasi-esite tästä

Jaakko-Tuote Oy:llä on Eurofins Electric & Electronics Finland Oy:n myöntämä ISO 9001:2015 sertifikaatti, joka kattaa ajoneuvolasien ja niiden varaosien valmistuksen ja myynnin.