Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Rakennuslasit

Jaakko-Tuote Oy toteuttaa vuosikymmenten kokemuksella kaikenlaiset turvalasiratkaisut perinteisistä ikkunalaseista laajempiin ja haastavampiin kokonaisuuksiin. Valmistamme turvalasit pitkän käyttökokemuksen perusteella valituista korkealuokkaisista laseista.

Turvalaseja käytetään kohteissa, joissa tavallinen lasi ei aina riitä suojaamaan henkilöitä ja omaisuutta ulkopuolisilta riskitekijöiltä, kuten ilkivallalta, murtautumiselta, tulipalolta, räjähdykseltä ja erilaisilta säteilyiltä. Turvalasi myös pienentää henkilöiden loukkaantumisriskiä tapaturmissa. Turvalasi on joko karkaistua lasia, laminoitua lasia tai karkaistua laminoitua lasia. Rakennusmääräykset ja vakuutusyhtiöiden turvaohjeet asettavat vaatimukset turvalasin tyypille ja paksuudelle. Valmistusvaiheessa turvalaseihin voidaan lisätä monia erikoisominaisuuksia, kuten ääneneristys ja UV-suojaus.

Tuotteitamme löytyy mm. Presidentin virka-asunnosta Mäntyniemestä, eduskunnan lisärakennuksesta, Helsinki-Vantaan lentokentältä, Mall of Tripla -kauppakeskuksesta sekä useista muista rakennuksista ympäri maailman.

Määrämittaisen lasitavaran myynti kuluttaja-asiakkaille tapahtuu jälleenmyyjien kautta eli ohjeistamme kuluttaja-asiakkaita ottamaan yhteyttä lähimpään lasi- tai rakennusliikkeeseen. Lisätietoja saa tarvittaessa Jaakko-Tuote Oy:n lasimyyjiltä.