Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Yleisöennätys salibandyn Satakunnan paikallisderbyssä. Jaakko-Tuote Oy käynnisti otteluisäntänä kesätyörekrytoinnin.

Kuva: Anssi Koskinen / @ainesmedia

Lauantaina, 13.1.2024, Rauman jäähallissa eli Kivikylä Areenassa pelattiin salibandyn INSSI-divarin paikallisottelu Rauman Salba – Porin Karhut. Jaakko-Tuote Oy toimi tapahtumassa otteluisäntänä, tukien näin tapahtumaa, joka oli suunnattu lajista kiinnostuneille perheille ja yhteisöille.

Kuva: Anssi Koskinen / @ainesmedia

”Jaakko-Tuote Oy on ollut pitkään Rauman Salban yhteistyökumppani ja halusimme myös olla tukemassa lisäpanostuksella tätä erikoistapahtumaa Raumalla. Meille on tärkeää, että pystymme olemaan paikallisella tasolla tukemassa nuorten liikuntaa ja tätä kautta mahdollistaa pienemmillekin paikkakunnille tämän tyyppisiä koko perheellekin suunnattuja tapahtumia. Tapahtuma oli mielestäni kaikkiaan onnistunut. 3083 katsojaa on loistava kävijämäärä ja Rauman Salban talkooväki teki uskomattoman sitoutuneesti töitä tapahtuman onnistumisen eteen. Hienoa oli myös lopputulos. On aina kiva, kun sponsoroinnin kohde menestyy”, kertoo hyväntuulinen toimitusjohtaja Aki Harjunpää.

”Tapahtumassa oli todellakin tunnelmaa ja väkimääräkin poikkesi normaali sarjaottelutapahtumasta, joka yleensä pelataan huomattavasti pienemmissä puitteissa Raumalla, yrityksemme mukaan nimetyllä Jaakko-Areenalla. Koska tapahtuman kohderyhmässä oli paljon nuoria ja perheitä, päätimme lanseerata ja käynnistää kesätyöhakumme juuri tässä tapahtumassa”, toteaa markkinointi- ja kehityspäällikkö Samuli Sala ja jatkaa:
”Näin alkuviikon tulosten perusteella onnistuimme saamaan viestimme läpi ja vierailijoita rekrytointisivuillamme on ollut kivasti sekä hakemuksia on tullut jo yllättävän paljon lyhyessä ajassa. Olemme tyytyväisiä kaikin puolin yhteistyöhön sekä siihen, että voimme myös työllistää paikallisia nuoria kesätöihin. Lisäksi hatunnosto Salban tiimille ja muille kumppaneille, että näin upea ja menestyksekäs tapahtuma Raumalla onnistui. Todellista Shape of Excellenceä, kuten meillä on tapana todeta.”

Lisää tapahtumasta: SalBa räjäytti yleisöennätyksen – jäähallipeli houkutteli lehtereille yli 3 000 katsojaa! – Suomen Salibandyliitto

Jaakko-Tuote Oy lanseerasi kesätyöhaun tapahtumassa.
Kuva: Samuli Sala
Vaikka pelattiin voitosta, niin tapahtuman luonne oli hyväntuulinen pelaajienkin kesken.
Kuva: Anssi Koskinen / @ainesmedia