Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kesätöis 2024 perehdytysinfolla ennätysmäärä uusia kesätyöntekijöitä töihin Jaakko-Tuote Oy palvelukseen

Jaakko-Tuote Oy on palkannut 48 kesätyöntekijää kesälle 2024. Maanantaina 3.6.2024 suurimmalle osalle heistä järjestettiin Kesätöis 2024, It’s all about shape of excellence from Panelia! perehdytysinfotilaisuus.

Olemme useampana vuonna työllistäneet kymmeniä nuoria kesäisin töihin. Tänä kesänä palkkasimme historiallisesti ennätysmäärän kesätyöntekijöitä, kaikkiaan 48 nuorta henkilöä. Haluamme näin olla osana yhteiskuntaa ja paikallisena toimijana tarjota nuorille mahdollisuuksia saada kosketuspintaa työelämään”, toteaa toimitusjohtaja Aki Harjunpää.

”Ennätysmäärä kesätyöntekijöitä, portaittain aloittaminen sekä kokemukset aiemmilta vuosilta perehdytyksestä pistivät meidät miettimään kokonaisuutta uudella tavalla. Kokosimme asian ympärille erityisen tiimin miettimään perehdytystä ja infoa Kesätöis 2024 teeman ympärille”, toteaa markkinointi- ja kehityspäällikkö Samuli Sala

Lähtökohtana perehdytysinfossa on se, että jokainen aloittava nuori saa riittävästi informaatiota työelämästä, siihen liittyvistä velvollisuuksista, sopimuksista, turvallisesta työnteon aloittamisesta sekä yrityksen yleisistä käytänteistä ohjeineen. Tärkeää on kertoa nuorille myös tuotteistamme sekä niiden valmistusprosessien vaatimuksista, jotta kokonaiskuva laajasta tuotevalikoimastamme ja lopullisesta käyttötarkoituksesta hahmottuu.

Perehdytystiimissä osallisena oli useampi henkilö työnjohdosta henkilöstöasioihin vastaaviin henkilöihin sekä eri osa-alueiden asiantuntijoihin ja keräsimme aikaisempien vuosien hyväksi havaitut käytänteet. Lisäksi kehitimme myös uusia käytäntöjä, jotta saapuminen töihin sekä niiden aloittaminen on mukavaa ja helppoa. Asetuimme uudelleen aloittavan työntekijän asemaan ja peilasimme sitä kautta mitä kaikkea tärkeää on tietää sekä millainen tieto, vaikkapa yksittäiset puhelinnumerot esimiehelle, merkitsee paljon ongelmatilanteen sattuessa. Tärkeintä on ”tuki ja turva”, avunsaanti sekä ongelman ratkaiseminen, varsinkin kun kyseessä on nuori aloitteleva työntekijä.” jatkaa Samuli Sala.

”Kesätyöt on nyt aloitettu osastoittain työnjohdon ja vakituisen henkilökunnan opastamana tosissaan, mutta ei totisesti, vaan pyrimme pitämään työnteossa ilonkin mukana. Pilke silmäkulmassa, rennolla otteella osin tosissaan luotiin myös KESÄTÖIS 2024, It’s all about shape of excellence from Panelia!- teema laadusta muistuttamaan. Fiilistä luomaan teetettiin teeman mukaiset T-paidatkin kaikille kesätyöntekijöille muistoksi tästä kesästä” päättää toimitusjohtaja Aki Harjunpää.