Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jaakko-Tuote Oy uusi laatupäällikkö on Pekka Rapeli

Pekka Rapeli on aloittanut 2.4.2024 Jaakko-Tuote Oy laatupäällikkönä.

Pekalla on lähes 30 vuoden kokemus tuotesuunnittelusta, tuotekehityksestä, laadun varmistuksesta sekä laadunjohtamisesta konepajateollisuuden palveluksessa. Näissä tehtävissä hän on mm. kehittänyt prosesseja, tehnyt auditointeja, kouluttanut sekä johtanut laatua tiimeissä, raportoinut laadun poikkeamista ja analysoinut erilaista dataa. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri. Hän omaa myös laajan kansainvälisen kokemuksen laatuprosessien läpiviemisestä ja jalkauttamisesta.

”On hienoa, että saimme Pekan kaltaisen laadun moniosaajan kansainvälisellä sekä pitkällä kokemuksella varustettuna joukkoomme. Jaakko-Tuote Oy on panostanut laatuun koko 52- vuotisen historiansa aikana. Varsinkin ajoneuvoliikenteessä ja rakennusteollisuudessa erilaiset regulaatiot ohjaavat turvalasituotteiden laadullista vaatimustasoa ja vuonna 2022 käyttöönotettu ISO9001- laadun toiminta- ja johtamisjärjestelmä ylläpitävät sekä velvoittavat meidät kehittymään jatkossakin laatu asioissa. Jo brändimme slogan, SHAPE OF EXCELLENCE, kertoo, että pyrimme joka päivä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen asiakkaidemme eteen. Toivotan Pekan lämpimästi tervetulleeksi Paneliaan Jokiahteentien joukkoihin”, toteaa toimitusjohtaja Aki Harjunpää.

Jaakko-Tuotteella on hyvä maine vaativien turvalasituotteiden ja teräsprofiilien valmistajana. Korkea laatu perustuu aina osaamiseen ja yhteistyöhön. Nyt minulla on kunnia liittyä tähän osaavaan joukkoon ja päästä kehittämään laatua seuraavalle ’levelille’, yhdessä  ja yhtenä Jaakko-Tuotteen osaavana työntekijänä.” kertoo laatupäällikkö Pekka Rapeli.