Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jaakko-Tuote Oy mukana tukemassa soutaja Jari Saarion kotiinpaluutapahtumaa Helsingin Kauppatorilla

Jari Saario lavalla yleisön edessä. Haastattelijana ja tilaisuuden juontajana Emmi Pärni.

Lauantaina iltapäivästä 11.11.2023 Helsingin Kauppatorin Halkolaiturissa todistettiin sankoin joukoin iloista ”kotiinpaluuta” ja suomalaista sisua vaatinutta historiallista suoritusta, kun soutaja Jari Saarion soutamana laituriin saapui myös Atlantin ylityksessä mukana ollut vene.

”Halusimme lähteä tukemaan ainutkertaisesti Jarin kotiinpaluutapahtumaa, koska mielestämme hänen suorituksensa oli Shape of Excellence. Suoritus oli pitkäjänteinen ja siinä korostui periksiantamattomuus. Jari on raumalaislähtöinen oman väylänsä kulkija ja meillä satakuntalaisena, raumalaisomisteisena yrityksenä sen alusta asti on korostunut oman tien kulkeminen, pitkäjänteisesti sekä periksiantamattomasti toimien. Soutaminen on käsityötä, jossa myös tiimin merkitys suorituksessa korostui viimeisille metreille asti. Meilläkin Paneliassa tehdään paljon käsityötä ja jokainen ihminen on omassa roolissaan tärkeä osa kokonaisuutta onnistumisen kannalta.” kertoo Jaakko-Tuote Oy:n toimitusjohtaja Aki Harjunpää.

Kuva ©Kari Pekonen

”Muutakin yhteistä arvolatausta sekä tekijöitä löytyy paljon tähän suoritukseen. Jarin positiivisuus ja rohkeus toteuttaa omaa visiotaan sekä pyrkimys tehdä mahdottomasta mahdollista kansainväliselläkin mittapuulla, hetkessä harkiten järjellä sekä tarvittaessa reagoiden valitsevaan tilanteeseen. Nämä tekijät yhdistyvät myös Jaakko-Tuote Oy:n tekemiseen. Onnea Jari upeasta teosta koko yrityksemme puolesta!”
onnittelee Aki Harjunpää ja jatkaa loppuun: Merikin yhdistää. Yhtenä osa-alueena työskentelemme tuotteidemme osalta laivanrakennus- sekä veneteollisuuden turvalasitusten parissa. Vaikka tällä reissulla tuotteitamme ei hänen veneessään ollutkaan niin mielenkiinnolla seuraamme mitä tämä sisukas soutaja ja hänen tiiminsä keksii tulevaisuudessa.

Yleisö otti soutajan ilolla vastaan.