Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Euran kunnanjohtaja vierailulla Jaakko-Tuote Oy:ssä

Kuva: Samuli Sala

Euran kunnan pian virkaan astuva vs. kunnanjohtaja Kari Kankaanranta kävi tapaamassa 13.3.2024 Jaakko-Tuote Oy toimitusjohtaja Aki Harjunpään ja samalla he tutustuivat yrityksen tuotannon toimintaan.

”On tärkeää, että kunta on elinvoimainen, ja että meillä Euran kunnassa on elinvoimaisia sekä työllisyyttä tukevia yrityksiä. Arvokasta on, että Jaakko-Tuote Oy:n isoina arvoina sekä osana strategiaa on pysyvä työllisyys ja investoinnit yrityksen toimintaan. Sitä kautta ihminen, kunta ja koko yhteiskunta voivat hyvin, kun on pysyvyyttä sekä jatkuvuutta”, toteaa vs. kunnanjohtaja Kari Kankaanranta, joka astuu varsinaiseen kunnanjohtajan virkaan 1.4.2024 alkaen.

”Oli ilo tavata virkaan astuva kunnanjohtaja ja on arvostettavaa, että hän kiertää tutustumassa eri yrityksiin kunnassamme. Euran kunnan alueella on moninaista yritystoimintaa ja toki me myös suurena työllistäjänä haluamme olla vuorovaikutuksessa kunnan päättäjien suuntaan, jotta heille avautuu näkemyksiä tulevaisuuteen. Parhaimmillaan kunta pysyy eläväisenä, kun yritykset ja kunta käyvät vuoropuhelua sekä yhdessä ponnistelevat elinvoimaisuuden eteen”, päättää toimitusjohtaja Aki Harjunpää.