Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Rekrytointi

Hienoa, että olet kiinnostunut meistä työnantajana! Meillä työskentelee turvalasituotteiden ja teräsprofiilien tuotannon parissa erilaisissa tehtävissä noin 115 työntekijää. Lisäksi yrityksessä työskentelee noin 25 toimihenkilöä. Vuosittain työllistämme myös määräaikaisesti kymmeniä sesonkityöntekijöitä.

Avaa toimenhakulomake ja lähetä se täytettynä sähköpostitse osoitteeseen  tai paperisena osoitteeseen Jokiahteentie 15, 27430 Panelia. Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen. 

Lähettämällä hakemuksen annat suostumuksesi, että antamiasi henkilötietoja kerätään ja säilytetään. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja hakemustasi ja siihen sisältyviä liitteitä säilytetään 6 kk ajan. Kesätöitä haetaan myös oheisella lomakkeella kunkin vuoden tammikuusta huhtikuuhun saakka. Hakuprosessin päätyttyä ilmoitamme valintapäätöksestä kaikille hakijoille. 

Otamme kuitenkin mielellämme hakemuksia vastaan myös muina aikoina ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli löydämme sinulle sopivan tehtävän hakemuksesi voimassaoloaikana.