Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ajankohtaista ja uutiset

Jaakko-Tuote Oy:n uudet verkkosivut on julkaistu

4.4.2022

Jaakko-Tuote Oy:n uudet verkkosivut ovat saaneet uuden ulkoasun osana yrityksen brändiuudistusta. Uudistuksen tavoitteena oli raikastaa visuaalista ilmettä sekä päivittää sivusto vastaamaan paremmin Jaakko-Tuote Oy:n liiketoiminnan nykytilaa.

Rinki-merkki

3.1.2022

Kannamme osaltamme vastuun ympäristöstä ja osoituksena tästä käytössämme on RINKI-merkki. Merkki viestii yrityksen vastuullisuudesta ja tuotepakkauksien tuottajavastuun hoitamisesta. Merkin käyttöoikeus on yrityksillä, jotka ovat tehneet Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n hallinnoiman sopimuksen tuottajayhteisöjen kanssa pakkausten tuottajavastuun hoitamisesta.

Jaakko-Tuote Oy:n toiminnan ydinajatuksena on jatkuvasti kehittää omia prosessejaan entistä tuottavampaan, kannattavampaan ja ympäristöystävällisempään suuntaan. Työskentelemme vähentääksemme materiaalihukkaa, energiankulutusta ja sisäistä logistiikkaa. Olemme sitoutuneet parantamaan kierrätystämme.

Lue lisää ympäristöpolitiikastamme täältä.

Määrämittaisen lasitavaran myynnistä kuluttaja-asiakkaille

15.7.2021

Jaakko-Tuote Oy lopettaa määrämittaisen lasitavaran myynnin suoraan kuluttaja-asiakkaille ja myynti tapahtuu jatkossa jälleenmyyjien eli lasi- ja rakennusliikkeiden kautta.
Tämä tiedote EI KOSKE teräsprofiilimyyntiä eikä lasin kappaletavaran, kuten ajoneuvojen tuulilasien ja työkoneiden varastolasien myyntiä.

Lisätietoja saa tarvittaessa Jaakko-Tuote Oy:n lasimyyjiltä.

Jaakko Arenan ensimmäinen ottelu pelataan sunnuntaina 12.9.2021

11.9.2021

Jaakko Arena toimii miesten edustusjoukkueen uutena pelipaikkana seuraavat kolme kautta

Tiedote kesä 2021

15.6.2021

Tiedote

Jaakko-Tuote Oy:n omalle YouTube-kanavalle on lisätty esittelyvideot JAAKKO-Profiilituotteista ja listoista

1.6.2021

Jaakko-Tuote Oy:n YouTube-kanava

Satakunnan yrittäjien haastattelu

12.4.2021

Lue haastattelu täältä

Glaston Corporation haastattelu

23.9.2020

Lue juttu täältä

Jaakko-Tuote Oy on aloittanut jumbokoon karkaistujen turvalasien valmistuksen

27.5.2019

Jaakko-Tuote Oy on saanut tuotantoonsa uuden karkaisukoneen, jossa suurin mahdollinen lasikoko on 6000 x 3300 mm. Kone on kotimaisen Glastonin valmistama ja kokoluokassaan ainoa kone koko Skandinaviassa.

Karkaistun turvalasin valmistus Jaakko-Tuote Oy:ssä alkoi jo vuonna 1986 ja nyt tuotantoon saatu FC 3360 on jo yhtiön 6. karkaisukone ja tuo huomattavan lisän Jaakko-Tuote Oy:n karkaistun turvalasin kapasiteettiin.