Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ajankohtaista ja uutiset

Jaakko Tuote Oy mukana tukemassa soutaja Jari Saarion kotiinpaluutapahtumaa Helsingin Kauppatorilla

11.11.2023

Jari Saario lavalla yleisön edessä. Haastattelijana ja tilaisuuden juontajana Emmi Pärni.

Lauantaina iltapäivästä 11.11.2023 Helsingin Kauppatorin Halkolaiturissa todistettiin sankoin joukoin iloista ”kotiinpaluuta” ja suomalaista sisua vaatinutta historiallista suoritusta, kun soutaja Jari Saarion soutamana laituriin saapui myös Atlantin ylityksessä mukana ollut vene.

”Halusimme lähteä tukemaan ainutkertaisesti Jarin kotiinpaluutapahtumaa, koska mielestämme hänen suorituksensa oli Shape of Excellence. Suoritus oli pitkäjänteinen ja siinä korostui periksiantamattomuus. Jari on raumalaislähtöinen oman väylänsä kulkija ja meillä satakuntalaisena, raumalaisomisteisena yrityksenä sen alusta asti on korostunut oman tien kulkeminen, pitkäjänteisesti sekä periksiantamattomasti toimien. Soutaminen on käsityötä, jossa myös tiimin merkitys suorituksessa korostui viimeisille metreille asti. Meilläkin Paneliassa tehdään paljon käsityötä ja jokainen ihminen on omassa roolissaan tärkeä osa kokonaisuutta onnistumisen kannalta.” kertoo Jaakko-Tuote Oy:n toimitusjohtaja Aki Harjunpää.

Kuva ©Kari Pekonen

”Muutakin yhteistä arvolatausta sekä tekijöitä löytyy paljon tähän suoritukseen. Jarin positiivisuus ja rohkeus toteuttaa omaa visiotaan sekä pyrkimys tehdä mahdottomasta mahdollista kansainväliselläkin mittapuulla, hetkessä harkiten järjellä sekä tarvittaessa reagoiden valitsevaan tilanteeseen. Nämä tekijät yhdistyvät myös Jaakko-Tuote Oy:n tekemiseen. Onnea Jari upeasta teosta koko yrityksemme puolesta!”
onnittelee Aki Harjunpää ja jatkaa loppuun: Merikin yhdistää. Yhtenä osa-alueena työskentelemme tuotteidemme osalta laivanrakennus- sekä veneteollisuuden turvalasitusten parissa. Vaikka tällä reissulla tuotteitamme ei hänen veneessään ollutkaan niin mielenkiinnolla seuraamme mitä tämä sisukas soutaja ja hänen tiiminsä keksii tulevaisuudessa.

Yleisö otti soutajan ilolla vastaan.

Jaakko-Tuote Oy mukana viikonloppuna avatussa pääkaupunkiseudun Raide-Jokerissa

23.10.2023

Kuva: Reima Kuukka

Pääkaupunkiseudulla avattiin lauantaina 21.10.2023 Espoon ja Helsingin välistä poikittaisliikennettä helpottamaan suunniteltu pikaraitiotie 15 eli Raide-Jokeri.

Jaakko-Tuote Oy on osana tätä isoa liikennöintiprojektia, toimittaen Škoda Groupin Suomen tytär yhtiön Škoda Transtechin valmistamiin, kahteen suuntaan ajettaviin vaunuihin sivulasit ja sisäpuolen ohjaamon lasit.

”Raide-Jokeri on tilannut kaikkiaan 29 vaunua Škoda Transtechiltä ja on meille kunnia olla mukana toimittamassa laseja heille tähän projektiin”, toteaa toimitusjohtaja Aki Harjunpää.

”Tämä on osoitus täysin suomalaisen perheyrityksemme luotettavuudesta ja toimitusvarmuudesta sekä monen vuosikymmenen kokemuksesta syntyneestä henkilöstömme laadukkaasta osaamisesta,” Harjunpää jatkaa ja toteaa:

”On hienoa, että piskuisesta Panelian kylästä olemme voineet toimittaa tuotteitamme useamman vuoden ajan pääkaupunkiseudulle, muualle Suomeen ja kansainvälisestikin erilaisiin liikennöinti- ja rakennuskohteisiin.”

Jaakko-Tuote Oy osallistuu Busworld -messuille Brysselissä

18.8.2023

Lue messuista täältä.

Jaakko-Tuote Oy mukana Eurajoen raveissa

13.8.2023

Jaakko-Tuote Oy:n nimikkolähdön voitti 5-vuotias ruuna Ukon Usko.
Ohjastaja: Jere Kiveinen
Hevosen valmentaja: Meri Elomaa
Omistaja: Talli Reino & Pojat, Pori

Kesätiedote 2023

26.6.2023

Lue tiedote täältä

Suomen Asiakastiedon Platina sertifikaatti

14.6.2023

Jaakko-Tuote Oy:lle on myönnetty käyttöön Suomen Asiakastiedon Platina sertifikaatti.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksemme toiminta on kestävällä pohjalla.

Verkkosivumme palvelevat nyt myös englanniksi

29.12.2022

Olemme nyt julkaisseet nettisivumme myös englanniksi palvellaksemme paremmin kansainvälisiä asiakkaitamme.

Englanninkieliselle sivustolle pääsee päänavigaation kielivalinnasta tai suoraan tästä.

Joulutervehdys

Olemme jälleen tukeneet Suomen Punaisen Ristin toimintaa lahjoittamalla varoja SPR:n Satakunnan piirin avustustoiminnalle.

Haluamme kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivottaa tunnelmallista joulun aikaa ja menestyksekästä uutta vuotta 2023!

🎄Yrityksemme hiljenee joulun viettoon 23.12.2022 kello 12.00 alkaen, mutta olemme 27.12.2022 lähtien taas avoinna normaalisti.

Juttu Glastonin ProL -laminointiuunista

12.10.2022

Jaakko-Tuote raises volume and energy efficiency

LukkoJaakko-profiilin uusi tuotantolinja

1.7.2022

Jaakko-Tuote Oy:n lukkosaumaprofiili on uudistunut ja uutta LukkoJaakko profiilia toimitetaan asiakkaillemme 1.7.2022 alkaen.

Uusi tuotantolinja parantaa entisestään toimitusvarmuuttamme ja se antaa tuotannollemme enemmän mahdollisuuksia isojen kokonaisuuksien hallintaan.

Uuden tuotantolinjan myötä profiilin hyötyleveys hieman kasvaa ja se on jatkossa 485 mm. Pyydämme asiakkaitamme ottamaan tämän huomioon suunnitelmia tehdessään.

Täältä löydät LukkoJaakko-profiilin esittelyvideon.

ISO 9001:2015 sertifikaatti

30.5.2022

Eurofins Electric & Electronics Finland Oy on arvioinut Jaakko-Tuote Oy:n johtamisjärjestelmän ja todennut sen täyttävän standardin ISO 9001:2015 vaatimukset. Sertifikaatti on voimassa vuoteen 2025 asti ja kattaa ajoneuvolasien ja niiden varaosien valmistuksen ja myynnin ISO9001:2015 mukaisesti.

Kansainvälinen standardi ISO 9001 on maailman tunnetuin työkalu laadunhallintajärjestelmän rakentamiseen ja kehittämiseen. Se sopii myös johtamisjärjestelmän perustaksi.

Jaakko-Tuote Oy:n uudet verkkosivut on julkaistu

4.4.2022

Jaakko-Tuote Oy:n uudet verkkosivut ovat saaneet uuden ulkoasun osana yrityksen brändiuudistusta. Uudistuksen tavoitteena oli raikastaa visuaalista ilmettä sekä päivittää sivusto vastaamaan paremmin Jaakko-Tuote Oy:n liiketoiminnan nykytilaa.

Rinki-merkki

3.1.2022

Kannamme osaltamme vastuun ympäristöstä ja osoituksena tästä käytössämme on RINKI-merkki. Merkki viestii yrityksen vastuullisuudesta ja tuotepakkauksien tuottajavastuun hoitamisesta. Merkin käyttöoikeus on yrityksillä, jotka ovat tehneet Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n hallinnoiman sopimuksen tuottajayhteisöjen kanssa pakkausten tuottajavastuun hoitamisesta.

Jaakko-Tuote Oy:n toiminnan ydinajatuksena on jatkuvasti kehittää omia prosessejaan entistä tuottavampaan, kannattavampaan ja ympäristöystävällisempään suuntaan. Työskentelemme vähentääksemme materiaalihukkaa, energiankulutusta ja sisäistä logistiikkaa. Olemme sitoutuneet parantamaan kierrätystämme.

Lue lisää ympäristöpolitiikastamme täältä

Määrämittaisen lasitavaran myynnistä kuluttaja-asiakkaille

15.7.2021

Jaakko-Tuote Oy lopettaa määrämittaisen lasitavaran myynnin suoraan kuluttaja-asiakkaille ja myynti tapahtuu jatkossa jälleenmyyjien eli lasi- ja rakennusliikkeiden kautta.
Tämä tiedote EI KOSKE teräsprofiilimyyntiä eikä lasin kappaletavaran, kuten ajoneuvojen tuulilasien ja työkoneiden varastolasien myyntiä.

Lisätietoja saa tarvittaessa Jaakko-Tuote Oy:n lasimyyjiltä.

Jaakko Arenan ensimmäinen ottelu pelataan sunnuntaina 12.9.2021

11.9.2021

Jaakko Arena toimii miesten edustusjoukkueen uutena pelipaikkana seuraavat kolme kautta

Jaakko-Tuote Oy:n omalle YouTube-kanavalle on lisätty esittelyvideot JAAKKO-Profiilituotteista ja listoista

1.6.2021

Jaakko-Tuote Oy:n YouTube-kanava

Satakunnan yrittäjien haastattelu

12.4.2021

Lue haastattelu täältä

Glaston Corporation haastattelu

23.9.2020

Lue juttu täältä

Jaakko-Tuote Oy on aloittanut jumbokoon karkaistujen turvalasien valmistuksen

27.5.2019

Jaakko-Tuote Oy on saanut tuotantoonsa uuden karkaisukoneen, jossa suurin mahdollinen lasikoko on 6000 x 3300 mm. Kone on kotimaisen Glastonin valmistama ja kokoluokassaan ainoa kone koko Skandinaviassa.

Karkaistun turvalasin valmistus Jaakko-Tuote Oy:ssä alkoi jo vuonna 1986 ja nyt tuotantoon saatu FC 3360 on jo yhtiön 6. karkaisukone ja tuo huomattavan lisän Jaakko-Tuote Oy:n karkaistun turvalasin kapasiteettiin.