Tietosuojaseloste

Henkilötiedot

Jaakko-Tuote Oy menettelee henkilötietolain edellyttämällä tavalla henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä. Osassa Jaakko-Tuote Oy:n tarjoamista verkkopalveluista palveluiden käyttö on mahdollista vain rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröityessään verkkopalvelun käyttäjäksi käyttäjän antamat henkilötiedot tallentuvat Jaakko-Tuote Oy:n verkkopalvelujen asiakasrekisteriin. Jaakko-Tuote Oy ei kerää eikä käsittele käyttäjiin liittyviä henkilötietolain tarkoittamia arkaluonteisia henkilötietoja. Jaakko-Tuote Oy käyttää asiakasrekisterin nimi- ja osoitetietoja asiakassuhteen ylläpitoon, sekä muihin vastaaviin Jaakko-Tuote Oy verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Käyttäjä antaa nimenomaisen suostumuksensa siihen, että Jaakko-Tuote Oy voi käyttää ja luovuttaa asiakasrekisterin sisältämiä henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Käyttäjä voi milloin tahansa estää henkilötietojensa käytön ja/tai luovuttamisen ilmoittamalla siitä Jaakko-Tuote Oyn asiakaspalveluun.

Henkilötietolain tarkoittama rekisteriseloste on nähtävissä tästä.

Evästeiden käyttö

Jaakko-Tuote Oyn verkkopalvelujen sisällön käytön seuraamiseksi sekä palvelujen käytön helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi Jaakko-Tuote Oy käyttää ns. evästeitä (”cookies”). Eväste tarkoittaa lyhyttä tekstitiedostoa, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Tällä menetelmällä Jaakko-Tuote Oy kerää tietoja siitä, miten ja milloin verkkopalveluja käytetään, voidakseen kehittää edelleen palvelujen käyttäjäystävällisyyttä. Käyttäjä voi torjua evästeet muokkaamalla verkkoselaimensa asetuksia. Mikäli käyttäjä päättää torjua evästeet, joidenkin palveluiden hyödyntäminen saattaa estyä.

Tietoturva

Käyttäjä on tietoinen, että verkkoympäristö ja verkkopalvelut eivät ole täysin tietoturvallisia. Käyttäjä vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta. Jaakko-Tuote Oy järjestää palvelunsa tietoturvan yleisesti hyväksytyllä tavalla mahdollisimman tehokkaasti ja pyrkii asianmukaisin teknisin ratkaisuin estämään asiattoman ja vahingollisen pääsyn tietojärjestelmiinsä. Jaakko-Tuote Oy ei kuitenkaan voi taata verkkopalvelujen käyttäjälle täydellistä tietoturvaa.

FinlandSwedishEnglish