Tietosuojaseloste

Henkilötiedot

Jaakko Tuote Oy menettelee henkilötietolain edellyttämällä tavalla henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä. Jaakko Tuote Oy ei kerää eikä käsittele käyttäjiin liittyviä henkilötietolain tarkoittamia arkaluonteisia henkilötietoja. Jaakko Tuote Oy käyttää nimi- ja osoitetietoja asiakassuhteen ylläpitoon, sekä muihin vastaaviin Jaakko Tuote Oy verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Asiakkaani yhteystietoja käytetään esimerksiksi tarjouspyynnössä. tiedot välitetään myyjälle eikä niitä tallenneta sivustolle. Käyttäjä voi milloin tahansa estää henkilötietojensa käytön ja/tai luovuttamisen ilmoittamalla siitä Jaakko Tuote Oyn asiakaspalveluun.

Henkilötietolain tarkoittama rekisteriseloste on nähtävissä tästä.

Evästeiden käyttö

Jaakko Tuote Oyn verkkopalvelujen sisällön käytön seuraamiseksi sekä palvelujen käytön helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi Jaakko Tuote Oy käyttää ns. evästeitä (“cookies”). Eväste tarkoittaa lyhyttä tekstitiedostoa, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Tällä menetelmällä Jaakko Tuote Oy kerää tietoja siitä, miten ja milloin verkkopalveluja käytetään, voidakseen kehittää edelleen palvelujen käyttäjäystävällisyyttä. Käyttäjä voi torjua evästeet muokkaamalla verkkoselaimensa asetuksia. Mikäli käyttäjä päättää torjua evästeet, joidenkin palveluiden hyödyntäminen saattaa estyä.

Tietoturva

Käyttäjä on tietoinen, että verkkoympäristö ja verkkopalvelut eivät ole täysin tietoturvallisia. Käyttäjä vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta. Jaakko Tuote Oy järjestää palvelunsa tietoturvan yleisesti hyväksytyllä tavalla mahdollisimman tehokkaasti ja pyrkii asianmukaisin teknisin ratkaisuin estämään asiattoman ja vahingollisen pääsyn tietojärjestelmiinsä. Jaakko Tuote Oy ei kuitenkaan voi taata verkkopalvelujen käyttäjälle täydellistä tietoturvaa.

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta.